Yeni anne-babalar için en anlamlı ve değerli doğum hediyesi budizzz

Yeni anne-babalar için en anlamlı ve değerli doğum hediyesi budizzz - Budizzz

Sevdiklerinize uyku hediye edebileceğinizi biliyor muydunuz?

Bebek hediyesi bekleyen hamile anne ve baba

Aileye katılan yeni bebek, anne-babalar için heyecan verici olduğu kadar bir o kadar da yorucudur. Ufaklığın sağlığı, uyku düzeni, meme emmeye alışması derken ilgilenilmesi gereken birbirinden farklı ve yorucu durumlar özellikle ilk defa ebeveynliği yaşayanlarda uzun süre devam eden bir uykusuzluk ve dolayısı ile tükenmişliğe sebep olabilir.

Peki, ya bebek gelişiminde olduğu kadar anne-babaların fiziksel ve psikolojik sağlıklarında da çok büyük bir öneme sahip sağlıklı uykuyu onlara hediye edebilseydiniz nasıl olurdu?

Budizzz uyku yardımcısı ve arkadaşı sayesinde yeni ebeveyn olan sevdiklerinize bu dönemde verilebilecek en anlamlı, altından daha değerli bir doğum ve hamilelik hediyesini, tüm aile için sağlıklı bir uykuyu hediye ederek sizi ömür boyu hatırlamalarını sağlayabilirsiniz.

Budizzz Uyku Yardımcısı ve Arkadaşı Akıllı Oyuncak Ayı ve Ağlama Sensörü

 

Beyaz gürültünün bebekleri rahatlatan ve hızla uykuya dalmalarını sağlayan gücü sayesinde Budizzz, anne-babaların rahat bir nefes almasını sağlar. Bebekleri huzurla uyuyan ebeveynler de rahat bir uyku çeker, minik yavrularını zihinsel ve fiziksel olarak çok daha sağlıklı bir şekilde büyütebilirler.

Eğer siz de sevdiklerinizi uyku hediye ederek sevindirmek isterseniz şöyle buyrun.

İyi uykular dileri💤!

İlginizi Çekebilecek İçerikler

Hepsini Gör
  • mutlu çocuk yetiştirme reçetesi

    Mutlu Çocuk Nasıl Yetiştirilir, Neler Yapılmalıdır?

  • mindful parenting

    Mindful Ebeveynlik Nedir, Neden Önemlidir?

  • bebekler neden derin uykuya geçemez

    Bebeklerin Derin Uykuya Geçememe Nedenleri

    Sağlıklı ebeveynlerin sağlıklı bebekler demek olduğunu bilen Budizzz olarak, bebeklerde uyumama, uyku sorunları ve gerilemesinin nedenlerini listeledik