Hafta Hafta Gebelik

  • 23 haftalik gebelik

    23 Haftalık Gebelikte Neler Olur?

    Hamileliğin 23. haftasında sizi ve bebeğinizi çok hızlı değişimler bekliyor. Gebeliğinizin ikinci yarısındaki değişimlere hazırlanma vakit geldi.
  • gebelikte 24. hafta

    24 Haftalık Gebelikte Neler Olur?

    Hamileliğin 24. haftasında bebeğin boyu-kilosu, annedeki değişimler ve doktor kontrolleri hakkında bilmeniz gerekenler gebelik takip rehberimizde!
  • gebelikte 40. hafta

    40-41 Haftalık Gebelikte Neler Olur?

    Doğum vakti geldi çattı. Peki siz doğum için hastaneye ne zaman gitmeniz gerektiğini, hastanede doğum sürecinin nasıl işlediğini ve doğumdan sonra bebeğinizin dış dünyaya alışması için yapmanız gerekenleri biliyor musunuz? Doğum öncesi ve sonrasında anne ve bebek sağlığı ile ilgili her ayrıntı bu yazımızda.
  • gebelikte 39. hafta

    39 Haftalık Gebelikte Neler Olur?

    Siz doğuma hazırlanırken, anne karnındaki bebeğinizin vücudunda nelerin değiştiğini ve dikkat etmeniz gereken doğum belirtilerini biliyor musunuz? Gebeliğin 39. haftasında, bebeğinizin hâlâ makat duruş pozisyonunda olmasından doğum belirtilerine kadar tüm merak ettikleriniz bu yazıda.
  • gebelikte 38. hafta

    38 Haftalık Gebelikte Neler Olur?

    Hayatınızın en tatlı 9 ayının sonuna geldiğiniz bu günlerde, kendinizi ve bebeğinizin gelişimini takip etmeniz de çok önemlidir. Peki, 38 haftalık gebelikte bebeğinizin boyu/ kilosu ya da hareketleri nasıl olmalıdır ve anne vücudunu bekleyen değişimler nelerdir?
  • gebelikte 37. hafta

    37 Haftalık Gebelikte Neler Olur?

    Hamileliğinizin 37. haftasına ulaşmanızla birlikte her an doğuma hazırlıklı olmanız gerekmektedir. Peki, 37 haftalık gebelikte bebeğinizin boyu ve kilosunun ne kadar olması gerektiğini ya da vücudunuzda nasıl gelişimlerin olduğunu, doğum belirtilerinin neler olduğunu biliyor musunuz?
  • gebelikte 36. hafta

    36 Haftalık Gebelikte Neler Olur?

    Budizzz ailesi olarak, gebelikte 36. haftada bebeğinizin gelişimi, boyu- kilosu ve sizi bekleyen her şeyi bir araya getirerek size yardımcı olmaya çalıştık. Hamileliğinizin 36. haftası ile ilgili tüm merak ettiklerinizi yazımızda bulabilir ve kalan vaktinizi, miniğinizi karşılama hazırlıklarına ayırabilirsiniz.
  • gebelikte 35. hafta

    35 Haftalık Gebelikte Neler Olur?

    Budizzz ailesi olarak, 35 haftalık gebelik hakkında bilinmesi gerekenleri derledik. Gebeliğinizin 35. haftasında bebek gelişimi, boy- kilo değerleri ve annede oluşabilecek değişiklikler konusunda bilgi sahibi olmanız, son günlerinizi rahatlatacak ve gebelik takibinizi kolaylaştıracaktır.
  • gebelikte 34. hafta

    34 Haftalık Gebelikte Neler Olur?

    Budizzz ailesi olarak, hamileliğinizin 34. haftasında bebeğinizin ideal kilo ve boy artışı, 34. haftada annenin alması gereken kilo miktarı ya da anne karnındaki bebeğinizin hareketleri gibi konular hakkında merak ettiğiniz her noktaya değiniyoruz.
  • gebelikte 33. hafta

    33 Haftalık Gebelikte Neler Olur?

    Gebeliğinizin 33. haftasında bebeğiniz hâlâ baş aşağı dönmedi mi? Bebeğinizin boy ve kilo değerlerini mi merak ediyorsunuz ya da artan hamilelik semptomları hakkında ayrıntılı bilgi mi edinmek istiyorsanız? Gebelikte 33. hafta yazımız, tüm sorularınızı yanıtlayacak.
  • gebelikte 32. hafta

    32 Haftalık Gebelikte Neler Olur?

    Gebeliğinizin 32. haftasında sizi bekleyen hamilelik semptomları ya da bebeğinizin anne karnındaki yolculuğu ve gelişim düzeyi hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için yazımıza göz atmalısınız.
  • gebelikte 31. hafta

    31 Haftalık Gebelikte Neler Olur?

    Kendinizi ve bebeğinizi daha fazla gözlemlemeniz gereken hamileliğin 31. haftasında, anne karnındaki bebeğinizin boyu, kilosu, gelişimi ve sizi bekleyen hamilelik semptomları hakkında tüm merak ettiklerinizi, bu yazımızda cevaplıyoruz.
  • gebelikte 30. hafta

    30 Haftalık Gebelikte Neler Olur?

    Hamileliğinizin 7. ayını da geride bıraktığınız bu haftada, bebeğinizin boyu ve kilosu, erken doğum riski ve hamileliğin 30. haftasında anneyi bekleyen hamilelik semptomları hakkında her şey bu yazıda.
  • gebelikte 29. hafta

    29 Haftalık Gebelikte Neler Olur?

    Gebeliğinizin 29. haftasında erken doğum riskli midir sorusundan bebeğinizin anne karnındaki gelişimi ve 29 haftalık gebelikte anne hakkındaki detaylara kadar tüm merak edilenleri cevaplıyoruz.
  • hamilelikte 28. hafta

    28 Haftalık Gebelikte Neler Olur?

    Hamileliğinizin 28. haftasında kaç kilo almanız gerektiği, bebeğinizin kaç kiloda olması gerektiği ve bebek gelişimi hakkında merak ettikleriniz yazımızda!
  • gebelikte-27-hafta

    27 Haftalık Gebelikte Neler Olur?

    Gebeliğinizin 27. haftasında bebeğinizin anne karnındaki gelişimi ve vücudunuzu bekleyen değişiklikler hakkında tüm merak ettiklerinizi cevaplıyoruz.
  • gebelikte 26. hafta

    26 Haftalık Gebelikte Neler Olur?

    26 haftalık gebelikte bebeğin boyu, kilosu, gelişim düzeyi ve anne vücudundaki değişimler hakkında merak ettiğiniz her şey bu yazımızda!
  • Gebelikte 25. Hafta - Budizzz

    25 Haftalık Gebelikte Neler Olur?

    Gebelikte 25. hafta hakkında bilmeniz gerekenleri, bebeğinizin gelişim düzeyi, gebelikte sık rastlanan sorunlar ve doktor kontrolünüz hakkında tüm ayrıntıları bulabilirsiniz.