İkizler Burcu Bebeği (22 Mayıs-21 Haziran)

ikizler burcu bebeği

 

Element: Hava

Gezegen: Merkür

Renk: Turuncu

Uğurlu taş: Agat

Anlaştığı burçlar: Yay, Terazi, Kova

Anlaşamadığı burçlar: Boğa, Yengeç, Oğlak

Olumlu özellikleri: Meraklı, hareketli, yetenekli, zeki, yaratıcı, konuşkan

Olumsuz özellikleri: Dağınık, dengesiz, huzursuz, sıkılgan, inatçı

İkizler Burcu Bebeğinin Özellikleri

  • İkizler burcu bebekleri çok dışa dönük olurlar. Bu sebeple, çocuğunuz bebeklik döneminde kimseyi yabancılamayan, herkese gülücükler saçan bir bebek olabilir.
  • Hareketli ve sabırsız yapısı nedeniyle, erken yürümeye ve konuşmaya başlayabilir.
  • İkizler burcu olan bebeğiniz, dikkatini toplamakta zorlanabilir ve ilgisi çok çabuk dağılabilir. Bu sebeple, bebeğinize yemek yedirirken ya da altını değiştirirken biraz zorlanabilirsiniz.
  • Zeki yapısı ile öne çıkan ikizler burcu bebekleri, kompleks sorunları çözmekte ve birden fazla işle aynı anda ilgilenmekte de çok başarılıdır. Bebeğinize ahşap bloklar, yapbozlar gibi oyuncaklar almanızı ve yeteneklerini keyifle seyretmenizi tavsiye ederiz.
  • Bebeğinizin yaratıcılığı da kendini küçük yaştan itibaren gösterebilir. Bebeğinizi gözlemlemeyi ve yetenekli olduğu sanat dallarına yönlendirmeyi ihmal etmeyin.

İkizler Burcu Bebeğinin Gelişim Özellikleri

  • İkizler burcu bebekleri, yaşıtlarından erken konuşmaya ya da yürümeye başlayabilirler.
  • Hareketlilikleri nedeniyle, yürüme ve emekleme döneminde kazalara da daha açık olurlar. Bu sebeple, bebekler için önerilen ev içi önlemleri şimdiden almaya başlamanızı tavsiye ederiz.
  • Yaratıcılığı ve zekası ile öne çıkan ikizler burcu bebeğiniz, kompleks oyuncak ve aktivitelerden çok keyif alabilir ve birçok yeteneği yaşıtlarından önce gelişebilir.
  • Küçük yaşlardan itibaren sanat dallarına yönlendirirseniz, ilerleyen yaşlarda birçok başarıya imza atabilir.
Bebeğinizin cana yakınlığı çocukluk döneminde sizi biraz zorlayabilir; çünkü tanımadığı insanlarla da konuşmaktan, ilişki kurmaktan korkmayacak ve arkadaşlarından etkilenecektir. Bu sebeple, çocukluk döneminde sosyal yaşamını gözlemlemeniz gerekebilir.

İlginizi Çekebilecek İçerikler

Hepsini Gör
  • balık burcu bebeği

    Balık Burcu Bebeği (19 Şubat-20 Mart)

    Bebek astrolojisi rehberimizin en duygusal ve şefkatli üyesi; balık burcu bebeği. Hayallerden hayallere koşan, duyarlı ve yardımsever balık burcu bebeği hakkında tüm merak ettiklerinizi yazımızda bulabilirsiniz.
  • aslan burcu bebeği

    Aslan Burcu Bebeği (23 Temmuz-23 Ağustos)

    Bebek astrolojisi rehberimizin en oyuncu ve neşeli üyesi şüphesiz ki aslan burcu bebeği. Peki, aslan burcu bebeğinin özellikleri ve gelişim döneminde yaşıtlarından ayrılmasını sağlayan nitelikler nelerdir? Aslan burcu bebeği hakkında tüm merak ettikleriniz bu yazıda.
  • terazi burcu bebeği

    Terazi Burcu Bebeği (23 Eylül-23 Ekim)

    Bebek astrolojisi rehberimizin en adil ve uyumlu üyesi şüphesiz ki terazi burcu bebeği. Peki, terazi burcu bebeğinin özelliklerini biliyor musunuz? Terazi burcu bebeğinin anlaşabildiği burçlardan gelişim dönemi özelliklerine kadar her şey bu yazıda.
  • yay burcu bebeği

    Yay Burcu Bebeği (23 Kasım-21 Aralık)

    Yay burcu bebeğinin karakter özelliklerinden gelişim döneminde akranları arasından sıyrılmasına sebep olan ayrıntılara kadar, yay burcu bebeği hakkında tüm merak ettikleriniz bu yazıda.