Kova Burcu Bebeği (21 Ocak-18 Şubat)

kova burcu bebeği

 

Element: Hava

Gezegen: Satürn

Renk: Yeşil

Uğurlu taş: Akuamarin

Anlaştığı burçlar: Aslan, İkizler, Terazi

Anlaşamadığı burçlar: Boğa, Koç, Yengeç

Olumlu özellikleri: Yenilikçi, özgür ruhlu, zeki, sosyal, adil, yardımsever

Olumsuz özellikleri: Asi, huzursuz, soğuk görünüşlü

Kova Burcu Bebeğinin Özellikleri

  • Kova burcu bebekleri, sosyalleşmekten ve yabancılara kendilerini sevdirmekten hoşlanırlar.
  • Huysuz ve inatçı çocuklar değillerdir; ancak kişisel alanlarını bebeklikten itibaren çizerler. Örneğin, oyun oynarken bir köşeye saklanıp kendi dünyalarında kaybolmak ve rahatsız edilmemek isteyebilirler.
  • Kova burcu bebekleri çok özel olurlar ve tarzlarını ortaya koymakta hiç gecikmezler. Bu sebeple, asi ve kararlı tavırlara şimdiden hazırlıklı olun.

Kova Burcu Bebeğinin Gelişim Özellikleri

  • Kova burcu bebekleri, çok çabuk öğrenmeleri ve zeki olmaları ile öne çıkarlar. Yeni oyunlar oynamaktan, farklı oyuncakları incelemek, söküp yeniden birleştirmeye çalışmaktan çok zevk alırlar.
  • Sosyal yönleri de gelişmiş olan kova burcu bebeği, akranları ve yetişkinlerle vakit geçirirken keyif alırlar ve cana yakınlıkları ile kalpleri fethederler.
İnatçı ve dediğim dedik olmaları ise, bütün bu sosyalleşme ve hareketlilik içinde kendi alanlarını yaratmaya çalışmalarından kaynaklıdır. Böyle anlarda bebeğinize zaman tanımanızı tavsiye ederiz çünkü kova burcu bebeği her zaman yaşıtlarından farklı olduğunu belli etmenin bir yolunu bulacaktır.

İlginizi Çekebilecek İçerikler

View all
  • balık burcu bebeği

    Balık Burcu Bebeği (19 Şubat-20 Mart)

    Bebek astrolojisi rehberimizin en duygusal ve şefkatli üyesi; balık burcu bebeği. Hayallerden hayallere koşan, duyarlı ve yardımsever balık burcu bebeği hakkında tüm merak ettiklerinizi yazımızda bulabilirsiniz.
  • aslan burcu bebeği

    Aslan Burcu Bebeği (23 Temmuz-23 Ağustos)

    Bebek astrolojisi rehberimizin en oyuncu ve neşeli üyesi şüphesiz ki aslan burcu bebeği. Peki, aslan burcu bebeğinin özellikleri ve gelişim döneminde yaşıtlarından ayrılmasını sağlayan nitelikler nelerdir? Aslan burcu bebeği hakkında tüm merak ettikleriniz bu yazıda.
  • terazi burcu bebeği

    Terazi Burcu Bebeği (23 Eylül-23 Ekim)

    Bebek astrolojisi rehberimizin en adil ve uyumlu üyesi şüphesiz ki terazi burcu bebeği. Peki, terazi burcu bebeğinin özelliklerini biliyor musunuz? Terazi burcu bebeğinin anlaşabildiği burçlardan gelişim dönemi özelliklerine kadar her şey bu yazıda.
  • yay burcu bebeği

    Yay Burcu Bebeği (23 Kasım-21 Aralık)

    Yay burcu bebeğinin karakter özelliklerinden gelişim döneminde akranları arasından sıyrılmasına sebep olan ayrıntılara kadar, yay burcu bebeği hakkında tüm merak ettikleriniz bu yazıda.