Bebek Astrolojisi

  • balık burcu bebeği

    Balık Burcu Bebeği (19 Şubat-20 Mart)

    Bebek astrolojisi rehberimizin en duygusal ve şefkatli üyesi; balık burcu bebeği. Hayallerden hayallere koşan, duyarlı ve yardımsever balık burcu bebeği hakkında tüm merak ettiklerinizi yazımızda bulabilirsiniz.
  • aslan burcu bebeği

    Aslan Burcu Bebeği (23 Temmuz-23 Ağustos)

    Bebek astrolojisi rehberimizin en oyuncu ve neşeli üyesi şüphesiz ki aslan burcu bebeği. Peki, aslan burcu bebeğinin özellikleri ve gelişim döneminde yaşıtlarından ayrılmasını sağlayan nitelikler nelerdir? Aslan burcu bebeği hakkında tüm merak ettikleriniz bu yazıda.
  • terazi burcu bebeği

    Terazi Burcu Bebeği (23 Eylül-23 Ekim)

    Bebek astrolojisi rehberimizin en adil ve uyumlu üyesi şüphesiz ki terazi burcu bebeği. Peki, terazi burcu bebeğinin özelliklerini biliyor musunuz? Terazi burcu bebeğinin anlaşabildiği burçlardan gelişim dönemi özelliklerine kadar her şey bu yazıda.
  • yay burcu bebeği

    Yay Burcu Bebeği (23 Kasım-21 Aralık)

    Yay burcu bebeğinin karakter özelliklerinden gelişim döneminde akranları arasından sıyrılmasına sebep olan ayrıntılara kadar, yay burcu bebeği hakkında tüm merak ettikleriniz bu yazıda.
  • oğlak burcu bebeği

    Oğlak Burcu Bebeği (22 Aralık-20 Ocak)

    Oğlak burcu bebeğinin hangi burçlarla anlaştığını ya da uğurlu renginin ne olduğunu biliyor musunuz? Peki ya oğlak burcu bebeğini akranlarından ayıran gelişim dönemi özelliklerini? A'dan Z'ye, oğlak burcu bebeği hakkında tüm ayrıntılar bu yazıda.
  • kova burcu bebeği

    Kova Burcu Bebeği (21 Ocak-18 Şubat)

    Bebek astrolojisi rehberimizin en özgür ruhlu üyesi kova burcu bebeklerinin karakteristik özelliklerini ve gelişim döneminde belirgin olan farklılarını öğrenmek isteyen herkes için, A'dan Z'ye kova burcu bebeği.
  • akrep burcu bebeği

    Akrep Burcu Bebeği (24 Ekim-22 Kasım)

    Bebek astrolojisi rehberimizin en cesur ve girişimci üyesi şüphesiz ki akrep burcu bebeği. Bu akıllı bıdıkların karakteristik özellikleri ve gelişim dönemi farklılıkları hakkında tüm merak ettikleriniz ise bu yazıda.
  • başak burcu

    Başak Burcu Bebeği (24 Ağustos-22 Eylül)

    Bebek astrolojisi rehberimizin titiz ve çalışkan üyesi; başak burcu bebeği. Her zaman dakikliği ve zekası ile öne çıkan başak burcu bebeğinin karakteristik özelliklerini biliyor musunuz? Peki ya gelişim döneminde yaşıtlarından ayrılmasını sağlayan nitelikleri? Başak burcu bebeği hakkında hiç bilmedikleriniz bu yazıda.
  • yengeç burcu

    Yengeç Burcu Bebeği (22 Haziran-22 Temmuz)

    Bebek astrolojisi rehberimizin ailesine en düşkün olan üyesi; yengeç bebeği. Peki, yengeç burcu bebeğinin karakter ve gelişim özellikleri nelerdir? Yengeç burcu bebeği neler yapmaktan hoşlanır? A'dan Z'ye yengeç burcu bebeği!
  • ikizler burcu bebeği

    İkizler Burcu Bebeği (22 Mayıs-21 Haziran)

    Bebek Astroloji rehberimizin en sosyal üyesi; İkizler burcu bebeği! Peki, İkizler burcu bebeğinin karakter özellikleri nelerdir ve gelişim döneminde yaşıtlarından nasıl ayrılır?
  • boğa

    Boğa Burcu Bebeği (21 Nisan-21 Mayıs)

    Boğa burcu bebeğinin gelişim özellikleri nelerdir? Boğa burcu bebeğinin karakter yapısından emekleme ve yürüme dönemine kadar, boğa burcu bebek astrolojisi rehberi.
  • Koç Burcu Bebeği (21 Mart-20 Nisan) - Budizzz

    Koç Burcu Bebeği (21 Mart-20 Nisan)

    Koç burcu bebeğinin karakter özellikleri ve büyüme çağında yaşadığı farklılıklar nelerdir? Koç burcu bebeğinin uğurlu taşından ya da renginden gelişim özelliklerine kadar merak ettiğiniz her şey bu yazıda.